Goedspeelgoed respecteert uw privacy en wij verwerken daarom uitsluitend gegevens voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en dat is het leveren van uw bestelling. Met het leveren van uw bestelling wordt in de breedste zin van het woord bedoeld: het betalen, verwerken en uitleveren van uw bestelling. We vragen u nooit om gegevens te verstrekken die niet noodzakelijk zijn voor het leveren van uw bestelling. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan voor het leveren van uw bestelling.
Alle data die u invoert gaat over een beveiligde verbinding naar een beveiligde server. Deze beveiligde verbinding bestaat uit de toepassing van SSL-encryptie en een SSL-beveiligingscertificaat.  

 


Voor het verwerken van Ideal en Bancontact betalingen maken wij gebruik van de diensten van Sisow. Sisow verwerkt uw naam, e-mailgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekeningnummer. Sisow heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow zal uw gegevens alleen gebruiken voor het verwerken van uw betaling c.q. uw bestelling. Sisow zal uw gegevens niet langer bewaren dan op wettelijke grond noodzakelijk mag worden geacht.
 


Voor het uitleveren van uw bestelling maken wij gebruik van gerenommeerde vervoerders zoals onder andere PostNL, DHL en DPD. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij uw naam, adres, woonplaatsgegevens en email delen met onze vervoerders. Deze vervoerders gebruiken deze gegevens alleen om uw bestelling uit te leveren. Maken de vervoerders gebruik van derden om uw bestelling uit te leveren dan zullen ook zij uw gegevens alleen gebruiken om uw bestelling uit te leveren.
 


Wij verkopen ook via Bol.com. Besteld u via Bol.com dan delen zij de bestelgegevens en uw persoonsgegevens zoals naam, afleveradres en als het is opgegeven ook uw telefoonnummer met ons. Het mailadres is vertrouwelijk en is door Bol.com afgeschermd. Bol.com behandeld uw gegevens vertrouwelijk en volgens hun eigen privacy voorwaarden. 30 dagen na de verzending of afgewerkte retour maakt Bol.com uw persoonsgegevens onzichtbaar voor ons. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan we volgens de fiscale wetgeving verplicht zijn.  
 


Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent maar nooit langer dan u zelf aangeeft dat u gebruik wilt maken van onze website. U kunt dit aangeven en we nemen dit op als een vergeetverzoek en we zullen uw gegevens op onze site verwijderen. De orderbon c.q. factuur van uw bestelling bewaren we niet langer dan we volgens de fiscale wetgeving verplicht zijn.  
 


Op verzoek kunnen wij u informatie verstrekken over de persoonsgegevens die van u worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen dan kunt u dat zelf doen via het inloggen in uw account of contact met ons op te nemen op het volgend mailadres: info@goedspeelgoed.nl.


Google plaatst cookies via onze website met hun dienst “Google Analytics”. Wij gebruiken dit om inzicht te krijgen in bezoekersstromen hoe u de website gebruikt. Google kan dit ook gebruiken om gericht diensten en producten aan te bieden.


Als u vragen, opmerking etc. heeft over deze privacy policy, kun u contact opnemen op het volgend mailadres: info@goedspeelgoed.nl.