Inkoop voorwaarden:

Wij kopen speelgoed in en dat gaat als volgt:
U belt voor een afspraak te maken met 06-44946928 om langs te komen. U laat het speelgoed bij ons achter en u krijgt hiervoor een bon. Wij bellen u binnen enkele werkdagen op om u een voorstel te doen. Gaat dit niet lukken of gaat het wat langer duren dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Als u akkoord gaat met het voorstel dat wij u doen dan kunt u het geld komen ophalen met overhandiging van de bon. U dient dit wel binnen enkele dagen te doen. Bent u niet akkoord of willen wij niet alles van u kopen dan moet het speelgoed binnen enkele werkdagen worden opgehaald. Speelgoed dat binnen 1 maand niet wordt opgehaald gaat naar een goed doel en wordt door ons niet vergoed. Het speelgoed dat wordt ingeleverd moet aan de volgende eisen voldoen.

1. Het speelgoed mag niet kapot of in onbruikbare staat zijn. Denk hier bij aan verweerde artikelen die bijvoorbeeld buiten hebben gestaan of zaken die niet meer leesbaar zijn etc.
2. Het speelgoed moet kompleet zijn. Betreft het speelgoed wat moet worden samengebouwd dan moet de handleiding er ook bij zitten. Denk hierbij aan bouwdozen van bijvoorbeeld Lego of Playmobiel.
3. Spellen moeten kompleet zijn. Dit wil zeggen dat er geen onderdelen mogen ontbreken en de handleiding moet er ook bij zitten.
4. Elektrisch speelgoed moet voorzien zijn van werkende (volle) batterijen. Deze worden geretourneerd als het speelgoed daadwerkelijk door ons wordt ingenomen.
5. Voor houten legplankjes en puzzels die kompleet zijn en niet kapot geven wij een vast bedrag van 0,50 Eurocent.
6. Voor pluche knuffels met uitzondering van enkele bepaalde artikelen wordt geen geld gegeven. Deze worden geschonken aan een goed doel, door ons te bepalen. Als het speelgoed niet aan bovenstaande eisen voldoet kan het toch nog zijn dat we er wel interesse in hebben. Denk hierbij aan onderdelen van spellen, losse poppetjes, blokken etc. U moet dit dan wel als u belt en/of het speelgoed afgeeft duidelijk vermelden of aangeven. Hiermee voorkomen we een teleurstelling voor beide partijen. Voor spellen die niet kompleet zijn maar waar voor we toch interesse hebben geven wij een vast bedrag van 0,50 Eurocent.

 

Garantie/service:

Wij besteden heel veel aandacht aan onze producten. De artikelen worden uit elkaar genomen, nagekeken, onderdelen worden indien nodig vervangen, grondig gereinigd en weer in elkaar gezet. Al het speelgoed (hele grote artikelen uitgezonderd) wordt in folie verpakt en indien van toepassing en aanwezig van handleiding voorzien. Al het elektrische speelgoed wordt voorzien van zogenaamde test batterijen. Deze zitten in het apparaat of worden los meegeleverd en zijn bedoeld om de werking van het speelgoed te testen. De spellen worden 2 keer nagekeken en zijn helemaal compleet en voorzien van een handleiding. Hoe mooi het speelgoed er ook uit ziet, u moet er rekening mee houden omdat het hier tweedehands speelgoed betreft dat er de mogelijkheid bestaat dat het speelgoed sporen vertoond van gebruik. Omdat het tweedehands speelgoed betreft wat zelfs 50 jaar oud kan zijn en waarvan de restlevensduur al lang verkopen is, is het helaas niet mogelijk om garantie te geven. Mocht er onverhoopt iets zijn dan kunt u altijd contact met ons op nemen. De foto's die op onze site staan zijn van 1 bepaald artikel genomen. Het kan gebeuren dat uitvoeringen, kleuren, modellen, etc. iets afwijken van de foto's. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Heeft u specifieke wensen neem dan van te voren contact met ons op.