Verzenden:
Let op! Alle prijzen op deze site zijn exclusief verzendkosten.

Onder verzendkosten worden verstaan alle kosten die wij maken om uw bestelling te verwerken en bij u geleverd te krijgen. Denk hierbij aan: kosten ideal, inpakken, verpakkingsmateriaal, portokosten, administratiekosten, transportkosten etc. Het is dus niet zo dat uw betaalde verzendkosten alleen maar bestaan uit de portokosten. Hierdoor kan het dus ook zo zijn dat u meer of minder betaald dan de door de webwinkel aangegeven verzendkosten cq. portokosten. Besteld u alleen kleine onderdelen (brievenbuspost) of andere artikelen die door de brievenbus kunnen kiest u dan bij voorkeur voor verzenden met  DHL. Hierdoor bent u verzekerd van het laagste tarief voor uw verzending.

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestiging van het systeem. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

De artikelen worden door ons vanzelfsprekend zorgvuldig verpakt. Nadat het totaal bedrag van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zullen wij er voor zorg dragen dat het pakket zal worden verzonden naar een servicepunt van DHL waar u het dan binnen 2-3 werkdagen kan afhalen ofdat het zal worden thuisbezorgd door Postnl als u hiervoor gekozen heeft. Voor DHL zijn zaterdag en maandag in principe geen werkdagen. Wilt u er aub rekening mee houden dat uw bestelling dan zo wie zo langer onderweg is als uw bestelling tussen vrijdag en maandag bij ons wordt geplaatst. Pakjes blijven maximaal 7 dagen liggen op het DHL servivepunt en moeten voor die tijd worden opgehaald. Doet u dat niet dan gaat het pakje retour naar ons en zal er nogmaals betaald moeten worden om het te versturen. Wilt u het voor een bepaalde datum of dag hebben kiest u dan aub voor een ideal betaling en verzenden met post nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de leveringen als gevolg van een verkeerde keuze van verzenden bij het bestellen van uw spulletjes. Als u gekozen heeft voor een spoedlevering dan zal uw pakket binnen 1-2 werkdagen worden bezorgd door post nl.  Voor post nl is maandag geen bezorgdag. Deze voorwaarden zijn uiteraard voor leveringen in Nederland.

Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.  Het heeft geen zin om op "goed geluk" langs te komen of zonder afspraak want er bevindt zich geen winkel op het vestigingsadres en er kunnen alleen bestellingen worden afgehaald die al betaald zijn.