Verzenden:
Let op! Alle prijzen op deze site zijn exclusief verzendkosten.

Onder verzendkosten worden verstaan alle kosten die wij maken om uw bestelling te verwerken en bij u geleverd te krijgen. Denk hierbij aan: kosten ideal, inpakken, verpakkingsmateriaal, portokosten, administratiekosten, transportkosten etc. Het is dus niet zo dat uw betaalde verzendkosten alleen maar bestaan uit de portokosten. Hierdoor kan het dus ook zo zijn dat u meer of minder betaald dan de door de webwinkel aangegeven verzendkosten cq. portokosten. Besteld u alleen kleine onderdelen (brievenbuspost) of andere artikelen die door de brievenbus kunnen kiest u dan bij voorkeur voor verzenden met DPD. Hierdoor bent u verzekerd van het laagste tarief voor uw verzending en krijgt u het ook door de brievenbus aangeboden.

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestiging van het systeem. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

De artikelen worden door ons vanzelfsprekend zorgvuldig verpakt. Nadat het totaal bedrag van uw bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zullen wij er voor zorg dragen dat het pakket zal worden verzonden volgens de opgegeven keuze. Hiervan kan door ons zonder opgave van reden worden afgeweken indien we dat noodzaak achten cq de levertijd bevorderd.

Voor Nederland kan er gekozen worden voor thuisbezorgen met Post nl (7.95 €), thuisbezorgen met DHL (6,45 €) en afhalen op een servicepunt van DPD (4,25 €). Voor de meest vervoerders zijn zaterdag en maandag in principe geen werkdagen. Wilt u er aub rekening mee houden dat uw bestelling dan zo wie zo langer onderweg is als uw bestelling tussen vrijdag en maandag bij ons wordt geplaatst. Wilt u de bestelling snel hebben dan is het alleen een optie om met ideal te betalen en te kiezen voor verzenden met Post nl want dan is de levertijd in principe 1 werkdag. Als u kiest voor DHL of DPD dan is de levertijd in principe 2 a 3 werkdagen. Pakjes blijven maximaal 8 dagen liggen op het DPD servicepunt en moeten voor die tijd worden opgehaald. Doet u dat niet dan gaat het pakje retour naar ons en zal er nogmaals betaald moeten worden om het te versturen. Wilt u het voor een bepaalde datum of dag hebben kiest u dan aub voor een ideal betaling en verzenden met Post nl. Komt u in aanmerking voor gratis verzendkosten dan maken wij de keuze voor het verzenden en die kan afwijken van de opgegeven voorkeur.

Voor België kan er gekozen worden voor thuisbezorgen met Post nl cq Bepost (12,50 €) of afhalen op een servicepunt van DPD (10 €). Voor de meest vervoerders zijn zaterdag en maandag in principe geen werkdagen. Wilt u er aub rekening mee houden dat uw bestelling dan zo wie zo langer onderweg is als uw bestelling tussen vrijdag en maandag bij ons wordt geplaatst. Pakjes blijven maximaal 8 dagen liggen op het DPD servicepunt en moeten voor die tijd worden opgehaald. Doet u dat niet dan gaat het pakje retour naar ons en zal er nogmaals betaald moeten worden om het te versturen. Wilt u het voor een bepaalde datum of dag hebben kiest u dan a.u.b. voor een Mistercash/Bancontact betaling en verzenden met Post nl. Komt u in aanmerking voor gratis verzendkosten dan maken wij de keuze voor het verzenden en die kan afwijken van de opgegeven voorkeur. 

Het is ook mogelijk om de artikelen op te komen halen. Uw dient hiervoor bij betalen te kiezen voor afhalen op afspraak. U krijgt van ons een telefoontje als uw bestelling klaar staat om te worden afgehaald.  Het heeft geen zin om op "goed geluk" langs te komen of zonder afspraak want er bevindt zich geen winkel op het vestigingsadres en er kunnen alleen bestellingen worden afgehaald die al betaald zijn.