Goedspeelgoed probeert op markten en braderie haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en een zo uitgebreid assortiment aan te bieden. Op onderstaande foto's ziet u Goedspeelgoed op verschillende markten. Wilt u weten of wij ook bij u in de buurt staan dit jaar stuurt u ons dan een mailtje of volg ons op Facebook.

 

 

Kerstmarkt winkelcentrum Heyhoef te Tilburg

 

 

Klottermarkt op de Heuvel te Tilburg

 

 

Kerstmarkt op de Heuvel te Tilburg

 

 

Sensatiemarkt te Esbeek

 

 

Jaarmarkt te Veere (Vrouwenpolder)

 

 

Toeristische dagen te Eersel

Geheel volgens traditie vinden in Eersel op drie achtereenvolgende donderdagen de toeristische dagen plaats. Genieten van al het moois dat de Brabantse Kempen te bieden hebben? Dan mag een bezoek aan de Toeristische marktdagen in Eersel niet ontbreken.

 

 

Reeshof ongekend

Stichting kunstprojecten Tilburg en Factorium laten u kennismaken met ongekende parels uit de Reeshof. Bijzondere personen vertellen over hun bijzondere activiteiten. Duik in de wereld van oud naar nieuw speelgoed.

 

 

Reeshof gezinsbeurs

Reeshof in Business organiseert een gezinsbeurs in sporthal Dongewijk. Een tweedaags evenement met muziek, cultuur, kunst, spel, wonen en lifestyle. U kunt hier terecht voor optredens, een grote overdekte speeltuin, aparte kunst en symposium ruimte en vele locale ondernemers die zich graag aan u presenteren.